Facebook

Beoordelingen van Eddy's Sushi Venlo

Recente recensies van Eddy's Sushi Venlo

5 sterren na 65 reviews

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, netjes op tijd bezorgd. Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, perfecte bezorging!!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer prima voor elkaar. 👍🏼😁

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verrast door de snelle, correcte bezorging en erg lekkere verse sushi met bijzondere toppings! We kijken ernaar uit om bij jullie te komen eten, tot dan ons vaste besteladres!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 woord, Geweldig!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Niet alleen dat, maar ook een lust voor het oog

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gesmaakt ! 🔝

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en ook super dat we er nog 8 sushi’s gratis bijgeleverd kregen. Zeker voor herhaling vatbaar. Alleen jammer dat de extra gember en soyasaus vergeten was. Ik had zelfs meer besteld om op een rond bedrag uit te komen. Dat gebeurt helaas wel vaker, dus ook bij andere sushi restaurants. Voor ons was dit de eerste bestelling bij jullie, maar zeker niet de laatste.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch en heerlijke sushi.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect👌🏽

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi & service zoals altijd! Ook bedankt voor het kaartje :)

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren de gelukkige die een prijs hadden gewonnen. Het was echt super en super lekker. Ga zo door en wij gaan zeker nog eens vaker bij jullie bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam 20min later dan bezorgtijd. Het was fijn geweest als er even was gebeld dat ze wat later waren. Daarnaast hadden we 2x sojasaus erbij besteld. Kregen echter de twee zakjes die we er andere keren ook 'gewoon bij kregen. Het heeft er niet minder om gesmaakt!! Het was weer heerlijk!! Gewoon klein puntje vn verbetering.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld bij jullie. Zeker niet de laatste keer was zeer goed hopelijk blijven jullie bezorgen in Roerdalen.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld. Erg lekker en goed verzorgd. We gaan zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Super kwaliteit!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, goede prijs kwaliteit verhouding, makkelijk te bestellen en heeeeeerlijke sushi! (Net een kunstwerkje!)

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi zag er werkelijk prachtig uit! En het smaakte net zo lekker als dat het eruit zag.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk en top bezorging!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, op tijd bezorgd. Leuke extra's ivm sinterklaas. Wel geen hapklare stukjes maar niet minder lekker

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd afgeleverd....smakelijke sushi....netjes verpakt....lekkere Sinterklaas attentie bij de bestelling....

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de 2e x heerlijk gegeten, alleen jammer dat het een half uur te vroeg bezorgd werd. Nu is dit niet heel erg, het word vanuit venlo thuis bezorgd dus daar mogen wij zeker niet over klagen. Maar dat het eten bij de buren op de stoep word gezet. En de buren ons eten moest komen brengen vinden wij jammer.

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!! Heerlijk gegeten!!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! En gewoon geweldig. Netjes contact opgenomen met ons of de bestelling eerder geleverd kon worden en netjes op tijd. Top tent!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke sushi! Ook grote sushi’s dus je zit goed vol

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg laat bezorgd, wel fijn dat gebeld werd

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi en goed verzorgd!

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het ziet er allemaal even prachtig uit. Zo mooi dat je het bijna niet wilt opeten. Maar dat zou zonde zijn want het smaakt ook heerlijk (grote fan van de carpaccio ook). En de bezorging is vrijwel tot op de afgesproken minuut. Top!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heeeeerlijk

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi! Heerlijk gegeten!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom genoten van de heerlijke sushi. Top kwaliteit en smaak. Bezorging tot in de puntjes verzorgd top👍

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi gegeten en het was allemaal netjes verzorgd inclusief de bezorging!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi next level. Echt super lekker. En bezorging op tijd en vriendelijk. Ik hoop dat jullie in Echt blijven bezorgen :-)

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! De bezorging was perfect, precies optijd!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, makkelijk besteld en op de afgesproken tijd thuisbezorgd. Perfect verpakt en gepresenteerd. Kortom een avondje smullen. Een echte aanrader.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch. De Sushi burrito was echt goddelijk!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was netjes op tijd en eten was heerlijk. Echt vers.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super sushi, eerste bestelling maar zeker niet de laatste, top dat jullie in sint odilienberg bezorgen 🤩

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk, genoten van de sushi

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. De bezorging was 20 minuten later dan aangevraagd.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk sushi. De beste van heel Nederland. Vers met heerlijke smaakcombinaties en de presentatie is gewoon prachtig. Keurig optijd bezorgd vanuit Venlo naar echt. Wij zijn zo blij met deze try out bezorgdienst en we hopen dat jullie in de toekomst blijven bezorgen in echt.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks anders dan lof. Geweldige presentatie, heerlijk qua smaak. Zal dit zeker aanraden en zelf nog eens bestellen.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service. Levering keurig op tijd, netjes verpakt en heerlijke sushi!! Grote stukken, echt waar voor je geld👍🏻

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en heerlijke Sushi zeker de moeite waard.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Tot snel.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, mooi op tijd bezorgd!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en mooi op tijd bezorgd

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was beter en meer dan we gedacht hadden. Het smaakte heerlijk en zag er goed uit. Hier willen we vaker gaan bestellen. 😁👍

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, precies op tijd bezorgd en zag er allemaal mooi en netjes verzorgd uit !

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd, goede kwaliteit en mooie opdiening.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gegeten en goede levering!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt de aller lekkerste sushi ever ... elk hapje is een feestje ... we hopen zoooooo dat jullie in Echt blijven bezorgen

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima aflevering van een hoge kwaliteit sushi!!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten zag er heerlijk uit en smaakte ook top! De bezorgster was ontzettend aardig! Sushi voor 17.30 uur besteld maar werd al om 16.45u bezorgd.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit zo een lekkere sushi gehad. Lang op gewacht ivm bezorging sinds deze week. Zelfs onze 5 jarige vond hem verrukkelijk. Het is al prachtig om naar te kijken maar om op te eten jammie jammie, ik waande me in sushi heaven.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was een uur te vroeg, maar dat mocht de pret niet drukken :-). Het heeft heerlijk gesmaakt en hopelijk blijven jullie in de gemeente maasgouw bezorgen!